DAXLIFTER – autoservisný výťah

Kontaktuj nás:
Email: sales@daxmachinery.com
Whatsapp: +86 15192782747

„Vysoký výkon, ekonomická cena, dlhá doba používania“ je bežnou požiadavkou zákazníkov.S cieľom poskytnúť zákazníkom viac a lepších zdvíhacích produktov značka DAXLIFTER vyvíja a zdokonaľuje produkty, vďaka čomu je pohodlnejšie navrhovať praktické produkty, ktoré si zákazníci môžu vybrať, a zároveň sa existujúce produkty neustále zdokonaľujú a zdokonaľujú. poskytnúť zákazníkom lepšiu skúsenosť.
Produkty automobilových kladkostrojov sú určené pre širokú škálu skupín.Či už máte vlastnú opravovňu, autoservis, dielňu, domácu garáž alebo predajňu mechanikov, môžete zvážiť kúpu autozdviháku DAXLIFTER.Naše kategórie produktov sú veľmi kompletné, vrátane dvojstĺpového automobilového výťahu, pohyblivého nožnicového automobilového výťahu, štvorpostového servisného výťahu atď.
Typ s dvoma stĺpikmi je potrebné priskrutkovať k zemi a pre personál údržby je vhodné lepšie opraviť spodok auta zdvihnutím auta.Štyri typy stĺpikov dokážu zdvihnúť auto dvakrát, čo je pohodlnejšie na diagnostiku auta.Zároveň sa jeho platforma dá využiť aj na vyrovnávanie kolies, čo je hojne využívané.Ak potrebujete prenosnejší, je pre vás vhodnejší pohyblivý nožnicový zdvihák.
K dispozícii sú rôzne typy výťahov, povedzte nám prosím vaše špecifické potreby.


Čas odoslania: 23. mája 2022

Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju